Tarihçemiz

Yapımı İl Özel İdaresi tarafından finanse edilen okulumuzun inşası 2008 yılında tamamlanarak Şubat 2008’de hizmete açılmıştır. Okul binamız 1318 m2 arsa üzerine 421 m2 ve iki katlı olarak inşa edilmiştir.Okul bahçemizde trafik eğitim alanı,basketbol-voleybol sahası çocuk parkı ve kum havuzu bulunmaktadır.Okulumuz şehrin trafiğinden ve kalabalıklığından uzak sakin bir yerde kurulmuş olup şehir merkezine 3 km mesafededir. Sağlık Mahallesi Belediye otobüsü okulumuzun yakınında bir durak bulunmaktadır. Anaokulumuz BOLU ili Sağlık Mahallesi Güleç Sokak Numara 11’de hizmet vermektedir. Anaokulumuz 2023-2024 Eğitim –Öğretim yılında 8 Yarım Günlük Etkinlik Grubunda toplam 170 Çocuğumuza eğitim vermektedir. Anaokulumuzun tüm İdareci Kadrosu ve Öğretmenleri Kadroludur. Anaokulumuzda müdür, müdür yardımcısı, 8 okul öncesi öğretmeni, 1 rehberlik öğretmeni, 1 Aşçı, 2 temizlik personeli, 1 destek personeli  olmak üzere 4 personelimiz bulunmaktadır. Anaokulumuzda 4 derslik, yemekhane, mutfak, idare odaları ve Öğretmenler Odası , rehberlik odası, öğrencilerin yaşlarına uygun lavabo-WC’ler bulunmaktadır.